Fyll i formuläret

Genom att fylla i era uppgifter nedan börjar processen att ta fram konkurrenskraftig förslag och en jämförelse utifrån era unika behov. För att förslagen ska bli så konkurrenskraftiga som möjligt behöver Operatörsval ett underlag. När du valt att komma igång får du fylla i ditt telefoni- och växelbehov via ett digitalt formulär. 

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritet

Vad händer nu?

När du valt att komma igång skickar vi ett email med inloggningslänk till tjänsten. Där får du fylla i ditt telefonibehov så att Operatörsval kan ta fram prisförslag och presentera en jämförelse till dig. 

 

Kom ihåg!

Våra operatörsoberoende experter finns här och kan hjälpa dig när du vill. En närmare beskrivning av hela processen hittar du här.

FAQ

Nej, tjänsten är helt kostnadsfri och ni bestämmer själva om ni vill gå vidare med något förslag när jämförelsen är färdig.

Telia, Tele2, Telenor, 3, Telavox och Dstny

Ja, prisförslagen är giltiga i 30 dagar, vid behov kan förfrågan ställas om förlängning.

Avtal skickas och tecknas direkt med vald operatör, inga mellanhänder.

Om ni är intresserade av mobiltelefoner till era abonnemang kan ni lägga till det som en kommentar vid förfrågan av avtalsförslag. De flesta operatörer erbjuder både att det läggs till mot en förhöjd månadsavgift på abonnemanget eller att det erbjuds som tjänst (MaaS).

Service och support får du direkt via din valda operatör, inga mellanhänder. Det ingår alltid direkt från vald operatör, inga mellanhänder. Dessutom erbjuder samtliga operatör moderna Self-service portaler där ni enkelt kan sköta mycket av detta själva.

Inga problem! Antingen bokar du ett möte med oss på Operatörsval eller meddelar att du vill bli kontaktad av den operatör du är intresserad av.

Det beror på nuvarande avtalstid och uppsägningstid. Är du osäker eller hittar inte detta är det bara att kontakta oss på Operatörsval så hjälper vi dig.