Resultatet från 15 års erfarenhet av telekom 

Operatörsval är utvecklat av Scoped Consulting. Vi på Scoped har över 15 års erfarenhet av telefoni, växel och kommunikationstjänster. Vi har utvecklat flertalet applikationer genom åren med fokus på användarvänlighet och kundnytta. Vår erfarenhet är att många upplever telefoni och växel som snårigt och det blir därför ofta nedprioriterat. Det vill vi göra något åt, därför är Operatörsval oberoende,  digital och tillgänglig för alla.     

I takt med att vi idag i allt större utsträckning kommunicerar genom tjänster och applikationer blir snabb, digital och oberoende upphandling än mer värdefull. För att ge dig en optimal kommunikationslösning kan du genom Operatörsval få oberoende rådgivning och upphandla tjänster som till exempel MS Teams, Omnichannel, Contact center, mobil växel och M2M/IOT lösningar.

Att se över sin telefoni utan mellanhänder och helt digitalt ​

Många företag väljer att bara förlänga med sin operatör, ibland för att det är det bästa valet men oftast för att det uppfattas som krångligt och tidskrävande att byta. Det vill vi förändra så oavsett om du vill konkurrensutsätta din befintliga operatör, byta eller lägga till tjänster ska det vara digitalt och utan mellanhänder.​

Att upphandla telefoni ska vara enkelt

Tid är pengar och vi vill att du ska slippa lägga tid på att kartlägga, sammanställa förfrågningsunderlag, förhandla och driva processen. Med Operatörsval blir processen datadriven med flera förslag, från ledande operatör, helt automatiskt och digitalt så att du som kund kan minimerar din arbetsinsats.

Oberoende rådgivning ger en optimal lösning

Alla företag har unika behov där oberoende expertrådgivning ger värdefull input för att ditt val ska bli optimalt. Genom vår breda branscherfarenhet får du hjälp i alla perspektiv, från hur ni använder olika tjänster idag till de senaste trenderna, val av teknik och tjänster till avtal, onboarding och support.

Samarbeten

Operatörsval ger företag möjligheten att få förslag direkt från ledande operatörer och tjänsteleverantörer för både telefoni och växel. Detta för att säkerställa konkurrenskraftiga och kompletta förslag för alla era behov.

Demo-sida

Här kan du själv testa och se hur operatörsval fungerar