Operatörsnotisen

Bli kontaktad när det är dags att se över era avtal

Vi vet att du med största säkerhet sitter med befintligt avtal och att företagstelefoni kanske inte är något ni vill eller kan fokusera på – det ska bara fungera!

För att du ska slippa tänka på telefoni och inte missa chansen att använda Operatörsval enkla kostnadsfria sätt att jämföra och välja företagstelefoni har vi Operatörsnotisen.

Genom att fylla i dina uppgifter nedan kontaktar vi dig automatiskt när det är dags att se över era avtal. Du slipper ta samtal från olika operatörer och kan istället sköta allt helt digitalt, i lugn och ro, när det väl är dags!

Du får automatiskt ett bekräftelsemail på din bokning. Om den inte dyker upp ber vi dig kontakta: support@operatorsval.se

FAQ

 Nej, tjänsten är helt kostnadsfri och ni bestämmer själva om ni vill gå vidare med något förslag när jämförelsen är färdig.

Telia, Tele2, Telenor, 3, Telavox och Dstny

Ja, prisförslagen är giltiga i 30 dagar, vid behov kan förfrågan ställas om förlängning.

Avtal skickas och tecknas direkt med vald operatör, inga mellanhänder.

Om ni är intresserade av mobiltelefoner till era abonnemang kan ni lägga till det som en kommentar vid förfrågan av avtalsförslag. De flesta operatörer erbjuder både att det läggs till mot en förhöjd månadsavgift på abonnemanget eller att det erbjuds som tjänst (MaaS).

Service och support får du direkt via din valda operatör, inga mellanhänder. Det ingår alltid direkt från vald operatör, inga mellanhänder. Dessutom erbjuder samtliga operatör moderna Self-service portaler där ni enkelt kan sköta mycket av detta själva.

Inga problem! Antingen bokar du ett möte med oss på Operatörsval eller meddelar att du vill bli kontaktad av den operatör du är intresserad av.

Det beror på nuvarande avtalstid och uppsägningstid. Är du osäker eller hittar inte detta är det bara att kontakta oss på Operatörsval så hjälper vi dig.